Aşık Shakespeare Sözleri 
Sende ruh yok öyleyse neden hâlâ ruhuna iş arayan biriyle uğraşıyorsun? Resme tıklayarak bu kategoride farklı bir söze geçebilirsiniz

Sende ruh yok öyleyse neden hâlâ ruhuna iş arayan biriyle uğraşıyorsun?


Yorum Yaz

"Aşık Shakespeare - Sende ruh yok öyleyse neden hâlâ ruhuna iş arayan biriyle uğraşıyorsun?" hakkında yaptığınız yorumlar da hakeret içeren yada onur kırıcı cümleler olmamalıdır. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm sözlerde olduğu gibi "Aşık Shakespeare - Sende ruh yok öyleyse neden hâlâ ruhuna iş arayan biriyle uğraşıyorsun?" Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Göstermiş olduğunuz hassasiyetin tüm sözler için geçerli olduğunu unutmayınız.

captcha

Yapılan Yorumlar

Bu söze henüz yorum yapılmamış.

Diğer Aşık Shakespeare Sözleri

  • Öldüğünü duyduğum zaman aklıma asla yazılamayacak oyunlar gelmedi. Yüzünü bir daha görememek geldi.

    Aşık Shakespeare

  • Son gördüğümden beri çok değişmiş ve değiştiren sen değilsin. Bunu anlamak için kadın olmak gerekir.

    Aşık Shakespeare

  • Korkuyorum bütün bu inanılmayacak şeylerin rüya olmasından. Gerçek olamayacak kadar güzel, gerçek olamayacak kadar hayal.

    Aşık Shakespeare

  • Aşk ne ünvan tanır ne zenginlik. Bir kraliçeyle kralı oynayan bir soytarı arasında da alevlenebilir. Her aşk kendi içinde değerlenir. Çünkü reddedilen aşk Tanrı'dan aldığımız ruhu köreltir...

    Aşık Shakespeare

  • Sen benimdin, rüyanın görkemiyle doldum. Ben rüyada sultandım, uyanınca hiç oldum.

    Aşık Shakespeare

Söz Arama

Sevilen Sözler

Bu site tüm dünyada etki yaratmış sözleri aramanızı sağlayan bir arama motorudur. Sitemizde 75.000'den fazla sayıda söz bulunmaktadır. Beğendiğiniz sözleri saklayabilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.